ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΩΤΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ; ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Εάν το χρώμα βάσης των μαλλιών σας πηγαίνει από καφέ σε σκούρο ξανθό και αποφασίζετε ότι θέλετε να το φωτίσετε, μπορεί να προκαλέσετε ενδεχόμενες κόκκινες, πορτοκαλί ή χρυσά highlights στο φυσικό χρωματισμό των μαλλιών σας.

Αν θέλετε να εξαλείψετε τυχόν φυσικά κοκκινωπά σημεία, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον τόνο Φλαμουριά (C) σε συνδυασμό με το φυσικό τόνο (N).

 

Άλλη μια συμβουλή

Εάν είναι ο τόνος εκκίνησης σας, για παράδειγμα, 5 φυσικό και θέλατε να το φωτίσετε σε ένα φυσικό 6; Εδώ δείτε πώς να προχωρήσετε με την Herbatint.

– Με λιγότερο από 30% γκρίζα μαλλιά: 20 ml 6N + 40 ml 7C- Με 50% γκρίζα μαλλιά: 30 ml 6N + 30 ml 7C- Με περισσότερο από 50% γκρίζα μαλλιά: 40 ml 6N + 20 ml 7C

Αν από την άλλη προτιμάτε να αποκτήσετε ένα χρώμα που να δίνει έμφαση στους ζεστούς τόνους που τείνουν προς χαλκό ή χρυσό, συνδυάστε τη φυσική απόχρωση (N) που έχετε επιλέξει με τις χρυσές (D) ή τις χρωματικές αποχρώσεις (R).

 

 

 

 

 

 

Source: https://www.herbatint.com/en/consigli/would-you-lighten-your-colour-remember-your-natural-highlights-could-affect-final-result