Συμπλ. Διατροφής Βιταμίνη C – Αναβράζοντα δισκία

Αναβράζουσα Βιταμίνη C Fluprotect

Συμβάλλει στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Βασισμένη στη Βιταμίνη C και στον Ψευδάργυρο. Με Πρόπολη, Εχινάκεια και Ιτιά

Η Αναβράζουσα Βιταμίνη C Apropos Fluprotect είναι συμπλήρωμα διατροφής βασισμένο στη Βιταμίνη C και στον Ψευδάργυρο με εκχυλίσματα Πρόπολης*, Εχινάκειας και Ιτιάς. Η Βιταμίνη C και ο Ψευδάργυρος συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από την οξειδωτική καταπόνηση. Η Εχινάκεια ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και ευνοεί τη λειτουργικότητα των κύριων αναπνευστικών οδών. Το εκχύλισμα Ιτιάς καταπραΰνει τις εστίες τοπικής έντασης, συμβάλλει στη λειτουργία των αρθρώσεων και στη φυσιολογική διαδικασία της εφίδρωσης.

*Πρόπολη M.E.D. (Π.Δ.Ε.)®: η πρόπολη που χρησιμοποιείται για τα προϊόντα της Apropos παράγεται με Πολλαπλή Δυναμική Εκχύλιση, μια μέθοδο εκχύλισης που παρέχει αυξημένη περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή και πολυφαινόλες.

 

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ – ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ

Τρόπος χρήσης: Λιώστε ένα δισκίο μέσα σ’ ένα ποτήρι νερό (περίπου 200 ml). Πιείτε το αφότου λιώσει εντελώς, ακόμη και με άδειο στομάχι. Λαμβάνετε δύο δισκία συνολικά ημερησίως. Κλείστε καλά τον περιέκτη μετά τη χρήση.

Προειδοποιήσεις: Τα συμπληρώματα δεν πρέπει να θεωρούνται υποκατάστατα μιας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Να μην προσλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Μην υπερβείτε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Διατηρείτε το σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (όχι πάνω από 25° C), αποφεύγετε την έκθεσή  του σε πηγές θερμότητας και ηλιακή ακτινοβολία και την επαφή του με νερό. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο ακέραιο προϊόν, υπό σωστή αποθήκευση. Τυχόν παρουσία ιζήματος κατά τη διάλυσή του στο νερό οφείλεται στις ουσίες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του προϊόντος και δεν επηρεάζει την ποιότητά του.

*Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας.

Συστατικά: Ρυθμιστές οξύτητας: κιτρικό οξύ, όξινο ανθρακικό νάτριο, Βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ), άρωμα πορτοκαλιού, μαλτοδεξτρίνη, γλυκαντικά: σουκραλόζη, σορβιτόλη, αντισυσσωματικό: ταλκ, φυλλοβόλος ιτιά και εκχύλισμά της (φλοιός από Salix alba L.), υπολογισμένη περιεκτικότητα 30% σε παράγωγα σαλικυλικού οξέως όπως σαλικίνη, Εχινάκεια και εκχυλίσματά της (ρίζα από Echinacea angustifolia DC), κιτρικός ψευδάργυρος, πρόπολη και εκχυλίσματά της (πρόπολη, ρητίνη) με περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες 12%, χρωστική: β-καροτένη.

20 αναβράζοντα δισκία των 4,5 γρ – 2 σωληνάρια

Γεύση πορτοκαλιού με γλυκαντικά

Συμπλήρωμα διατροφής