Σιρόπι Παιδικό – για βήχα ξερό και παραγωγικό

Ηρεμεί τον ξηρό βήχα, προστατεύοντας τη βλεννογόνο.

Το Σιρόπι για Παιδιά Apropos Sedituss, χάρη στο Αποφρακτικό Σύμπλοκο APM Tuss, δημιουργεί έναν προστατευτικό υμένα που προσκολλάται στο βλεννογόνο και τον θωρακίζει από μολυσματικούς ή ερεθιστικούς εξωτερικούς παράγοντες (καπνό, ρύπανση, σκόνες), προστατεύοντας και ενυδατώνοντας τις κύριες αναπνευστικές οδούς. Συνεπώς, χάρη στη δράση του υμένα, το Apropos Sedituss για Παιδιά συμβάλλει στην ανακούφιση από τα ενοχλητικά συμπτώματα του ξηρού βήχα, βοηθώντας στη διακοπή του φαύλου κύκλου που δημιουργείται από τον ερεθισμό και τον κνησμό στο λαιμό.

Τέλος, το μέλι και η φρουτώδης γεύση καθιστούν το σιρόπι ιδιαίτερα ευχάριστο για τα παιδιά.

Πρόπολη M.E.D. (Π.Δ.Ε.)®: η πρόπολη που χρησιμοποιείται για τα προϊόντα της Apropos παράγεται με Πολλαπλή Δυναμική Εκχύλιση, μια μέθοδο εκχύλισης που παρέχει αυξημένη περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή και πολυφαινόλες.

 

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Τρόπος Χρήσης: Συνιστάται η λήψη μιας κουταλιάς της σούπας (αντιστοιχεί σε περίπου 10 mL) 2 μέχρι 4 φορές την ημέρα. Ανακινήστε πριν  τη χρήση.

Προειδοποιήσεις: Να μη χρησιμοποιείται αν έχετε υπερευαισθησία ή αλλεργία σε ένα ή περισσότερα από τα συστατικά του. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Διατηρήστε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από πηγές θερμότητας και προστατευμένο από την ηλιακή ακτινοβολία. Να μην απορρίπτεται στο περιβάλλον μετά τη χρήση. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν υπό σωστή αποθήκευση, σε άθικτη συσκευασία. Να μη χρησιμοποιείται μετά την ημερομηνία λήξης που σημειώνεται στη συσκευασία.

Συστατικά: Νερό, υδρογλυκερινικό εκχύλισμα πρόπολης, Αποφρακτικό Σύμπλοκο APM Tuss (κόμμι ξανθάνης, υδρολυμένες γλυκοσαμινογλυκάνες, εκχύλισμα πρόπολης), μέλι, υδρογλυκερινικό εκχύλισμα γρινδέλιας, υδρογλυκερινικό εκχύλισμα μολόχας, ξηρό εκχύλισμα μαλπιγοειδούς, υδρογλυκερινικό εκχύλισμα πλάνταγου, υδρογλυκερινικό εκχύλισμα βιολέτας, άρωμα, σταθεροποιητικό: κόμμι ξανθάνης, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, γλυκαντικό: σουκραλόζη.

Σιρόπι 210 ml