Σιρόπι Παιδικό – για βήχα ξερό και παραγωγικό

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Προστατεύει τo βλεννογόνο, καταπραΰνει το βήχα και διευκολύνει την απομάκρυνση της βλέννας.

Το APROPOS SEDITUSS ΣΙΡΟΠΙ για Παιδιά, δημιουργεί μία προστατευτική μεμβράνη που προσκολλάται στους βλεννογόνους και λειτουργεί ως φράγμα προστασίας. Προστατεύει και ανακουφίζει από το βήχα και ρευστοποιεί τη βλέννα διευκολύνοντας την απομάκρυνσή της. Επιπλέον, χάρη στη δημιουργία της μεμβράνης και στην παρουσία της Πρόπολης M.E.D.*, το APROPOS SEDITUSS ΣΙΡΟΠΙ για Παιδιά έχει βοηθητική δράση στην ανακούφιση των χαρακτηριστικών διαταραχών του βήχα, τόσο του ξηρού όσο και του παραγωγικού. Το μέλι και η γεύση φρούτων καθιστούν το Σιρόπι για Παιδιά APROPOS SEDITUSS ιδιαίτερα ευχάριστο για τα παιδιά.

*Πρόπολη M.E.D.: η πρόπολη που χρησιμοποιείται για τα προϊόντα Apropos παράγεται με δυναμική πολύ – εκχύλιση, μία μέθοδο εκχύλισης η οποία, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές εκχυλίσεις, μεγιστοποιεί την παρουσία Φλαβονοειδών και Πολυφαινολών.

Περιέχει: Μέλι, εκχυλίσματα Πρόπολης 8mg/ml, Γκριντέλια, Μολόχα, Ατσερόλα, Πλάταγον και Βιολέτα.

Τρόπος χρήσης: Συνίσταται να λαμβάνεται μία κουταλιά της σούπας (περίπου 10ml) 2 με 4 φορές την ημέρα. Ανακινείστε πριν τη χρήση.

Προειδοποιήσεις: Να μη χρησιμοποιείται εάν υπάρχει υπερευαισθησία ή αλλεργία σε ένα ή περισσότερα από τα συστατικά. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Να διατηρείται σε χώρο δροσερό και στεγνό, μακριά από εστίες θερμότητας και προστατευμένο από το ηλιακό φως. Το προϊόν να μην απορρίπτεται στο περιβάλλον μετά τη χρήση. Η διάρκεια ζωής αναφέρεται σε κατάλληλα διατηρημένο προϊόν. Σε ακέραιη συσκευασία.