ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ

Ραβδώσεις, ανταύγιες φωτός κ.α.: διαφορετικές τεχνικές, αλλά όλες έχουν τον ίδιο στόχο, να φωτίσουν τα μαλλιά σας με highlights.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν απαλό τόνο ή ένα φανταχτερό λουκ που στοχεύει σε λαμπρότερες αποχρώσεις, πάντα με στόχο την καλύτερη έκγραση της προσωπικότητάς σας.

Αν σας αρέσει να παίζετε με φωτεινά σκέλη που δίνουν έντονα highlights, μπορείτε να το κάνετε με τη Herbatint. Η απαλή φόρμουλα της είναι απολύτως συμβατή με αυτές τις θεραπείες και ο κομμωτής μπορεί να επιτύχει τα ελαφριά αποτελέσματα που προτιμάτε.

Αλλη μία συμβουλή

Τι να κάνετε με τις ανοιχτές θεραπείες:

Περίπτωση 1 – Θα ήθελα να τις κάνω: εφαρμόστε το Herbatint άνετα στο σπίτι, μετά πηγαίνετε στο συνήθη κομμωτήριο σας και επιλέξτε την ελαφριά θεραπεία που προτιμάτε.

Περίπτωση 2 – Θα ήθελα να τα κρατήσω: εφαρμόστε το Herbatint μόνο στις ρίζες, αφήστε το να εξελιχθεί και στη συνέχεια να ξεπλύνετε. Με αυτό τον τρόπο καλύψατε τέλεια την αναγέννηση χωρίς να αλλάξετε το χρώμα στα μήκη.

Περίπτωση 3 – Αν θέλω να τα καλύψω: εφαρμόστε το Herbatint στις ρίζες και τα μήκη, αφήστε το να εξελιχθεί και στη συνέχεια ξεπλύνετε το. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα ομοιόμορφο χρώμα σε όλα τα μαλλιά σας.

 

Πηγή: https://www.herbatint.com/en/consigli/lightening-treatments-your-hair