ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Είναι πάντα σημαντικό να προετοιμάσετε τα μαλλιά σας και το πρόσωπό σας για το χρωματισμό. Εδώ υπάρχουν μερικά απλά βήματα για να θυμάστε πως να χρωματίζετε τα μαλλιά σας στο σπίτι.

– Επιλέξτε μια καλά φωτισμένη περιοχή και φορέστε κάτι άνετο, αποφύγετε τα σφιχτά ρούχα ή τα ζιβάγκο. Προστατέψτε τα ρούχα σας από οποιεσδήποτε σταγόνες ή πιτσιλίσματα.

– Αφαιρέστε προσεκτικά το μακιγιάζ σας και βουρτσίστε καλά τα μαλλιά σας χωρίς να επιμένετε στο δέρμα. Αν δεν υπάρχουν κόμποι, η διαδικασία θα είναι ευκολότερη και το χρώμα θα κατανέμεται ομοιόμορφα.

-Χωρίς να λερώσετε το δέρμα δίπλα στη γραμμή των μαλλιών, χρησιμοποιήστε μερικές σταγόνες Royal Cream (το αναζωογονητικό κοντίσιονερ στη συσκευασία) στο περίγραμμα του προσώπου σας για να αφαιρέσετε ευκολότερα τους ψεκασμούς χρώματος

– Για να λερώσετε τα χέρια σας, φοράτε τα γάντια στη συσκευασία. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο φύλλο οδηγιών χρήσης.

Μια ακόμα συμβουλή

Η βαφή απαιτεί τη χρήση ειδικών εργαλείων που διευκολύνουν την εφαρμογή του χρώματος, η Herbatint το έχει σκεφτεί!

Το κιτ εφαρμογής Herbatint περιέχει, σε μια βολική θήκη, ένα κυπέλο μέτρησης που θα χρησιμοποιηθεί για τη δοσολογία του χρώματος και την ανάπτυξη, ένα πρακτικό πινέλο που επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή του χρώματος, ένα προστατευτικό κάλυμμα έτσι ώστε τα ρούχα σας να μην λεκιάζονται.

Τώρα χρειάζεστε μόνο ένα μπολ, αλλά θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γυάλινο, πλαστικό ή κεραμικό δοχείο (όχι μέταλλικό).

 

Πηγή: https://www.herbatint.com/en/consigli/best-practices-when-applying-colour